Skip to Content

Coaching

Coaching gaat over het huwelijk tussen de mogelijkheden van iemand en zijn/haar prestaties. Coaching is een proces waardoor verandering mogelijk en haalbaar wordt.

Dankzij coaching wordt er een brug gebouwd tussen waar iemand momenteel staat in zijn/haar leven en waar deze persoon zou willen staan. We werken samen doelgericht naar groei en ontwikkeling. Bewustwording van nieuwe mogelijkheden binnen zichzelf staat centraal en verhoogt de daadkracht van de coachee.

HCRD combineert de kracht van coaching met educatie. Dit leidt tot E-coaching. De coachee krijgt regelmatig achtergrondinformatie aangereikt over zijn/haar manier van denken en de invloed hiervan op de prestaties. Uitgaande van het principe dat "wat je niet weet, je niet kunt toepassen" vinden wij het belangrijk om essentiƫle inzichten over je gedachten, je emoties en je gedrag mee te geven.

Coaching is een manier om snel de gewenste resultaten te behalen. Duurzame resultaten opbouwen en behouden vraagt herhaling, tijd en doorzettingsvermogen. Met een coach aan uw zijde slaagt u in dit proces.